Elektrikli Araç Teknolojileri Eğitim Programı Yeni Tarihinde.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME;
18 ARALIK TARİHİNDE DÜZENLEYECEĞİMİZ EĞİTİM PROGRAMIMIZA YETERLİ SAYIDA KAYIT ALINMIŞTIR.
PROGRAMIN VERİMLİ VE ETKİLİ GEÇEBİLMESİ ADINA KONTENJAN SINIRI BULUNMAKTADIR. BU SAYIYA ULAŞILMIŞ OLDUĞUNDAN 11 ARALIK TARİHİ İTİBARİYLE YENİ KAYIT ALINMAYACAKTIR.
YENİ PROGRAM İÇİN YENİ TARİH DAHA SONRA DUYURULACAKTIR.
SAYGILARIMIZLA,
****
Türkiye’de ilk kez TEHAD tarafından düzenlenen Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojileri Eğitim Programı’nın yeni tarihi belli oldu. Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojilerini tüm boyutlarıyla inceleyen ve doyurucu bir içerik ile katılımcılara fayda sağlamayı hedefleyen Eğitim Programımızın yeni tarihi 18 Aralık.
Önceki programlarımıza artı olarak bu eğitimimizde; ‘Batarya Yönetim Sistemi, Fiziksel Modelleme ve Örnek Simülasyon Uygulaması‘da yapacağız.
Eğitim programımız ücretli ve sertifikalıdır.
<detaylı bilgi için>
ÖNCEKİ EĞİTİM PROGRAMLARI
23 Mayıs 2017 Salı günü, Radisson Blu Şişli’de tam gün olarak gerçekleştirilen eğitime FARPLAS, SUPSAN, BAŞBAKANLIK YATIRIM AJANSI, DELTA ve ROLLMECH firmalarından üst düzey katılım gerçekleşti. Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojilerini tüm boyutlarıyla inceleyen ve doyurucu bir içerik ile katılımcılara fayda sağlayan Eğitim Programının sonunda, değerli katılımcılara Eğitim Sertifikası verildi.
Hedef kitlesi;
Girişimciler, KOBİ ler, Firma Sahipleri, Kamu temsilcileri, Otomotiv Sektör Temsilcileri ve Otomotiv Yan Sanayi Temsilcileri olan Eğitim programı, otomotiv sektöründe yer alan değerli uzmanlarımız tarafından verildi.
Eğitim programını, TEHAD kurucusu ve Electric & Hybrid Cars Dergisi Yayın Yönetmeni Berkan Bayram ile BOSCH Türkiye Kıdemli Mühendisi Umutcan Akdağ, EŞARJ CEO’su Cem Bahar ve ANKO Enerji Pazarlama Müdürü Barış Açıkgöz ile birlikte sundular.
Eğitim programına ilk kez dahil edilen, DMA firmasına ait dönüştürülmüş %100 elektrikli bir otomobilinde araç başında firma uzmanları tarafından anlatımı gerçekleştirildi.
Geniş kapsamlı bir eğitim programı içerisinde ve konusunda uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojileri Eğitim Programı belirlenecek yeni tarihinde devam edecektir.
Eğitim programı konu başlıklarımız;
– Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojileri,
– Batarya ( Akü ) Teknolojileri,
– Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve Akıllı Şebeke Yönetimi,
– Tüketici ( Müşteri ) Eğilim Yönetimi,
– Yeni Teknolojiler,
– Elektrikli ve Hibrid Araçlarda Batarya Yönetim Sistemleri
– Hibrid Elektrikli Araçlarda Fiziksel Modelleme
– Örnek Hibrid Elektrikli Araç Simulasyonu
Program hakkında;
Eğitimin amacı
sektör temsilcilerimiz ve bu alanda yatırım yapmak isteyen girişimcilerimizin; elektrikli ve hibrid motor çeşitliliği ile çalışan araçlar hakkında, şarj istasyonları altyapısının, yeni teknolojilerin ( emobility, ıot, otonom sürüş ) ve ortaya çıkacak yeni iş alanları ile değişime uğrayacak yan sanayinin geliştirilmesinde, yerel yönetimler ve devlet kurumları tarafından yürütülen ve hazırlanacak projeler, mevzuat ve yönetmelik düzenlemeleri hakkında bilgi sahibi olabilmelerini sağlamaktır.
Eğitimin konusu
eğitimde, otomotiv sektörünün geleceği olarak görüleöRNEK n ve otomotiv yan sanayi firmalarını yakından ilgilendiren elektrikli ve hibrid taşıtların küresel pazarlardaki güncel durumu, geleceği ve eğilimleri ele alınacak, Türkiye’de yer alan uygulamaları hakkında bilgiler verilecektir.
Bununla birlikte elektrikli araçların yaygınlaşması ile sanayi firmaları için oluşacak yeni fırsatlar, batarya ve altyapı /şebeke teknolojileri, ilgili politikalar ve bu alanda faydalanılabilecek ar-ge destek mekanizmaları hakkında bilgiler aktarılacaktır.
Eğitimin hedefi
– Yetişmiş işgücü ve bilgi birikiminde firma eksiklerini ortadan kaldırmak
– Teknolojiyi doğru şekilde anlatmak
– Girişimcilere doğru bilgi ile doğru yol haritası çıkartmak
– Girişimci hedefleri ölçülebilir parçalara ayırmak
– Uzun vadeli planlara liderlik
– Sektörel riskleri ve fırsatları belirlemek
– Karşılaştırmalı başarı hikayelerinden yola çıkarak Sektörde etkin pozisyonlar belirlemek
– Projelere destek ve kaynak mekanizmalarını belirlemek
Yöntem
* Bilgi Aktarımı
* Uygulama örnekleri
* Pratik deneyim
TEHAD hakkında;
Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD), insan sağlığını ve çevreyi her geçen gün daha fazla tehdit eder hale gelen ulaşım sorunlarına, Sürdürülebilir çözümler üreterek kentlerimize yaşam kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla kurulmuş, Enerji tasarrufu sağlayan Şarj edilebilir araçların otoyollarda daha fazla görünür olması için çalışan, Kâr amacı gütmeyen, Araştırma – uygulama ve eğitim konularına odaklanmış sivil toplum kuruluşudur.
Elektrikli ve Hibrid Araçlar ve sektör hakkında, yaşanan gelişmeleri ve en yeni teknolojileri ilk elden doğru bilgilendirme ile sektör temsilcilerimize ve üyelerimize ulaştırabilmektir.
Berkan Bayram hakkında;
Ankara doğumlu Berkan Bayram, 1992 yılında Ankara Arı Lisesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Yayıncılık sektöründe çeşitli kademelerde 7 yıl yöneticilik yapmıştır. 2011 yılı itibariyle Türkiye Otomotiv sektörüne yönelik, sektörün ilk ve tek yayın organı olan ‘Elektrikli ve Hibrid Otomobiller‘ dergisini çıkartmaya başlamıştır. 2015 yılı itibariyle ‘Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Platformu‘nun kurulmasına öncülük etmiştir.
Berkan Bayram, E&H Cars Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, TEHAD kurucusu ve Otomotiv Gazetecileri Derneği‘nin üyesidir.
[divide style=”3″]